Condicions d'ús

El domini www.detotalborn.es i l'espai web corresponent (en endavant "el web") és de propietat de "DETOTALBORN SL"amb NIF: B63053953 y seu al passeig del Born 17, a Barcelona i adreça de correu de contacte: hola@detotalborn.es

objecte.

l'objecte d'aquesta pàgina web és donar a conèixer per Internet els productes i serveis de l'empresa, alguns disponibles a la venda en línia.

accés al web.

l'accés a la web és lliure i gratuït. L'empresa no es responsabilitza per la qualitat de la connexió o per la incorrecta visualització del contingut.

Ús de la pàgina web.

L'ús de la web per part dels usuaris està regulat per la llei espanyola.

Continguts.

El web pot tenir contingut de propietat de "DETOTALBORN SL" així com contès de propietat de tercers. Aquests últims en cas de desacord poden sol·licitar l'eliminació del mateix en qualsevol moment.

propietat industrial i intel·lectual.

Per copiar o reproduir el contingut del web de propietat de " DETOTALBORN SL "cal sol·licitar permís a l'adreça de correu: hola@detotalborn.es.

Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents condicions d'accés queden subjectes a l'ordenació jurídica espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l'accés a la pàgina web, l'usuari i "DETOTALBORN SL" acorden sotmetre expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia a qualsevol altre fòrum general o especial que els pogués correspondre .

Protecció de dades personals

"DETOTALBORN SL" es compromet a respectar el compliment de la llei espanyola sobre protecció de dades personals.

Política de Privadesa

DETOTALBORN SL compromesa amb el compliment de la normativa sobre privacitat i seguretat de dades personals.

De conformitat amb el que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), s'informa a l'Usuari que les dades personals que ens facilita a través dels diferents canals seran incorporades i tractades als fitxers de DETOTALBORN SL.

les dades personals facilitades pels usuaris de forma voluntària a "la web" en particular pel que fa a les compres de productes o bé a la inscripció a la newslettern, quedaran degudament emmagatzemats per part de "DETOTALBORN SL" per a la realització de les finalitats per les quals han estat facilitades. En cap cas aquestes dades vindran utilitzades amb altres finalitats o bé cedits a tercers.

Les dades recollides a través del formulari de NEWSLETTER, i d'aquells formularis en els quals els usuaris hagin sol·licitat l'enviament de comunicacions, es conservaran sempre que no se sol·liciti la seva supressió i / o oposició per l'interessat.

Les cookies utilitzades en "la web" tenen com a única finalitat la de millorar l'experiència de navegació dels usuaris. En cap cas seran utilitzades per a recollir informació de caràcter personal. L'usuari en cas de disconformitat pot configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de cookies i per impedir la seva instal·lació al seu equip.

Tots els usuaris tenen el dret de rectificació, limitació i oposició segons el que marca el reglament de Llei actual sobre tractaments de dades. En qualsevol moment els usuaris poden sol·licitar a "DETOTALBORN SL" la rectificació o cancel·lació d'aquestes dades incorporades contactant per correu a hola@detotalborn.es.

Si té algun dubte sobre l'exercici dels teus drets pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de dades per a realitzar qualsevol consulta sobre els mateixos. Així mateix, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets.

Botiga online

Sistema de pagament amb targeta Redsys

Qualsevol ús il·legal del sistema de pagament de la botiga en línia vindrà perseguit.

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes.
A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament:

- Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys